Uncategorized

Topp bästa digitalkameror 2019

Vi närmar oss jultider och det är dags att köpa julklappar till nära och kära, eller varför inte köpa en julklapp till dig hjälp? En klassisk julklapp som alltid uppskattas är en digitalkamera och för tillfället finns det många riktigt grymma digitalkameror på marknaden. Här nedan listas tips om några av de bästa digitalkamerorna som finns på marknaden just nu, perfekt nu inför julklappshandeln.

SONY RX100 III

Detta är en lättviktig, liten och robust kamera som du enkelt kan ta med dig på alla tillställningar. Trots sin lätta vikt så innehåller den många avancerade funktioner som hjälper dig att skapa de mest fantastiska bilderna tillsammans med din kreativitet. En fördel med kameran är dess breda och skarpa objektiv som bidrar till ett stort ljusinsläpp, för de mest färgstarka och skarpa bilderna.

Canon IXUS 125 HS

Canon är alltid att lita på när det gäller kameror, de levererar produkter av högsta kvalitet. Denna kameran är en av deras budgetvarianter men den innehåller lika många högkvalitativa funktioner som de dyrare varianterna. Det är ändå en kamera av den mer lättanvända sorten och passar utmärkt till amatörfotografen – en oerhört lätt och kompakt kamera som finns i flera färger, något som är roligt både för barn och vuxna.

Är du ute efter en mer avancerad variant av digitalkamera, kanske är ditt fotointresse av det mer avancerade slaget? Då ska du kika på Nikon D5600, en kamera som innehåller alla de mest avancerade funktionerna som behövs för att lyckas ta de snyggaste bilderna. Denna kameran blir allra bäst med manuella inställningar och öppnar därför upp för dig att vara kreativ och jobba med egna inställningar.